LET OP! INSCHRIJVING 2020 IS GESLOTEN
Inschrijvingen 2020:

Vanaf heden is het mogelijk om bij ons een aanmelding te doen voor gezinnen die kinderen hebben, die in onze doelgroep vallen. Dit jaar kunnen wij maar liefst 5.000 kinderen blij maken met hun allerliefste wenscadeau. Kinderen die anders naast de pakjesboot zouden vallen.

Hieronder in het kort nog even onze spelregels:

  • Als ouder kun je helaas niet zelf een aanvraag indienen. Maar uitsluitend via een intermediair, iemand die professioneel bij het gezin betrokken is, bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, schuldhulp, iemand van het wijkteam van de gemeente, jeugdhulp, school of kerk.
  • Rechtstreekse aanvragen via het contactformulier of via de mail, worden niet in behandeling genomen.
  • Wij zijn specifiek op zoek naar gezinnen buiten de gebaande wegen (verborgen armoede) en die niet ook via andere collega stichtingen worden voorzien van een sinterklaascadeau. Onze selectieprocedure zal hier kritisch op gericht zijn. 
  • Het gezin is op de hoogte van de aanmelding.
  • Je kunt kinderen tussen de 2 en 9 jaar bij ons aanmelden. Broertjes / zusjes binnen hetzelfde gezin van 10 en 11 jaar, nemen wij mee.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 16 oktober 2020, of zoveel eerder als dat wij de 5.000 aanmeldingen ontvangen hebben.
  • Net als vorig jaar, gaan wij dit jaar volledig digitaal. Dat houdt in dat een cadeau online besteld kan worden bij Top1Toys. Dit wordt dan keurig bij het gezin thuis bezorgd. Graag willen wij u erop wijzen dat het gezin dus toegang moet hebben tot het internet.
  • Onze doelstelling is gezinnen thuis op traditionele wijze het Sinterklaasfeest te laten vieren ook als dit financieel niet mogelijk is. Wij willen nadrukkelijk aangeven dat wij er niet zijn voor kerstcadeaus, verjaardagscadeaus of gewoon een extra cadeau. Derhalve zijn onze cadeaubonnen niet meer te gebruiken na 5 december 2020. Wij verzoeken je vriendelijk dit op juiste wijze in te schatten.

In onze​ ​privacy​ ​verklaring (https://www.sinterklaasbank.nl/privacy)​ leest u​ ​hoe​ ​wij​ ​met uw​ ​​persoonsgegevens​ ​omgaan.

Stichting de Sinterklaasbank te Bussum
KvKnr.: 32115885
Postbus 1007
1400 BA Bussum